Derbyförlust för Teg

Teg fick se sig besegrad i derbyt borta mot Vännäs. Siffrorna skrevs till 1-3, där Tegs ende målskytt var Zakarias Granlund(bilden).

Teg kunde inte komma upp i någon högre klass, när laget mötte Vännäs i Vännäs Ishall. Laget vann hemma med 3-1 för några veckor sedan, och nu var det omvända siffror där hemmalaget vann med samma siffror. Det var hemmalaget som hade en 1-0 ledning efter sen första perioden, som inte bjöd på något höjdarspel av Teg.

Teg kunde kvittera i inledningen av periodtvå, när laget i PP kunde näta genom Zakarias Granlund. Perioden stannade med detta mål, och det var Teg som fick ”luft2” efter målet, men det blev en kortvarig uppryckning, där det mesta från gästerna rann ut i sanden.

Tredje perioden innehöll två mål., och båda målen kom från hemmalaget, som gick loss till 3-1 i slutet av perioden. Teg försökte att komma ikapp, genom att ta ut Daniel Wälitalo i slutet, och var riktigt nära att näta, men det stannande med noll utdelning för Molins lag.

Vännäs vinner match rättvist, och gör det genom att man har mera vilja och mer kämpaglöd än vad Teg visade i matchen. Många i Teg kom inte upp i normal klass, och det finns en hel del att förbättra, innan hemmapremiären om drygt en vecka. Spelarkritiken för Teg lämnas denna gång, där det inte var någon som visade mer än någon annan.