Förlust mot Sundsvall

Det ville sig inte för Teg denna gång heller, som inkasserade sin fjärde förlust på lika många matcher efter 6-3-förlusten mot Sundsvall.

Teg åkte ner till Sundsvall med tre raka förluster i bagaget och tanken var att man skulle bryta den trenden mot favorittippade Sundsvall. Tyvärr gick det inte riktigt som planerat utan slutade med förlust med 6-3. Teg inledde matchen bäst och sköt 0-1 efter 5 minuter, en ledning som stod sig perioden ut.

Andra perioden spände Sundsvall musklerna och satte 4 obesvarade mål inom ca. 10 minuter. Noterbart är att två av dessa mål gjordes i numerärt underläge.
Teg tog en time-out och lyckades reducera till både 4-2 och 4-3 innan sista perioden.
Tyvärr kom Teg aldrig närmre än så, utan Sundsvall kunde utöka sin ledning och till sist ta hem matchen med 6-3.

Målskyttar Teg: David Muzito Bagenda, Fredrik Sandström, Andreas Jönsson
Skottstatistik: 39-19