Trendbrott och vinst hemma mot Sollefteå!

Teg tog tag i taktpinnen redan från start och förde hemmamatchen mot Sollefteå. Slutresultat 5-1.

Det var aldrig något snack om saken denna onsdagskväll i T3 Center. Teg inledde klart starkast och kunde genom ett tjusigt mål av Zebastian Possler(bilden) sätta en strut som innebar 1-0 för Teg. Detta följdes upp utav två mål till signerade Marcus Malmsten och Johan Grönberg. 3-0 var resultatet efter första perioden.

Andra perioden går tempot ned sig och Sollefteå kan reducera i ett fem mot tre-powerplay. Teg vaknade dock efter målet och tog över större delen utav spelet, dock utan att utöka sin ledning, utan 3-1 stod sig.

Tredje och sista perioden inleder Teg i numerärt underläge som man lyckas reda ut, och kort därefter kunde Zebastian Possler utöka ledningen till 4-1. Med minuten kvar av matchen satte sedan Fredrik Sandström Tegs femte och matchens sista mål på passning utav David Muzito-Bagenda.

Slutresultat: 5-1
Målskyttar Teg: Zebastian Possler 2, Marcus Malmsten, Johan Grönberg, Fredrik Sandström
Skottstatistik: 34-18