Teg föll borta mot Kiruna

Teg lyckades inte besegra Kiruna uppe i Lombiahallen, utan Kiruna vann med 4-1.

Teg mötte Kiruna för andra gången denna säsong, och precis som i förra mötet lagen emellan slutade det med förlust för Teg. Kiruna kunde koppla grepp om matchen direkt med ett tidigt ledningsmål, bara 4:39 in i första perioden. Kiruna kunde även utöka sin ledning i första perioden till 2-0, ett resultat som stod sig perioden ut.

Andra perioden får bägge lagen två försök vardera i powerplay, men det är Kiruna som lyckas förvalta det och satte 3-0.

Teg får ett till powerplay-försök i början av tredje perioden, och denna gång kunde de äntligen spräcka nollan. Målet betydde 3-1 och gjordes av Jens Ledin. Men, lyckan varade inte länge, utan Kiruna replikerade bara 24 sekunder senare. 4-1 alltså, som stod sig till slutsignalaen.

Målskyttar Teg: Jens Ledin
Skottstatistik: 29-18