Förlust hemma mot Örnsköldsvik

Två mål bakåt i första perioden för Teg och en tidig 2-0-ledning för Örnsköldsvik. Därefter spelar "Ö-vik" smart och kan spela av matchen på sin ledning. Slutresultat 1-3.

Men det var ändå Teg som började bäst. Redan i första bytet har nykomponerade kedjan med Possler-Ledin-Spigerhäll en bra målchans. Teg fortsatte sedan att trycka, men det är Ö-vik som gör 1-0 genom Niklas Granberg. Ö-vik utökar även sin ledning i första perioden i powerplay till 2-0.

Men Teg visade härligt kämpaglöd och ville inte ge sig. 10 minuter in i andra perioden reducerar Fredrik Sandström, och kort därefter har ”Zacke” Granlund ett skott i målramen, men ingen utdelning. Teg jagar och jagar matchen ut men förgäves. Ö-vik får ett sent numerärt överläge och kan sätta 3-1 för bortalaget och spiken i kistan med ett fint slagskott.

Precis som senast mot Piteå kunde även denna historia slutat på annat vis, men i slutändan så handlar ishockey om att göra fler mål än motståndare och det är precis det Ö-vik gör idag.