Teg föll hemma mot Örnsköldsvik

Trots att Teg led av kraftigt manfall så lyckades man ändå stå upp väl i denna tuffa hemmamatch. Tyvärr blev det ingen vinst trots att chanserna fanns där, utan slutresultat 5-2 till Örnsköldsvik.

Inför matchen så läget pyrt ut då Teg bara spelade med 3 linor exklusive inlånade forwarden Adam Ählström som kommer från Björklövens J-20-lag. Detta verkade dock inte vara något problem i början av matchen, utan Teg trummade på och bjöd upp till en bra match.

Örnsköldsvik började bäst och kunde tidigt sätta dit ledningspucken i matchens andra minut. Men Teg svarade både en och två gånger i första perioden, båda i numerärt överläge och kunde avsluta första perioden med en 2-1-ledning.

Andra perioden var utvisningar melodin, men inget utav lagen kunde konvertera på sina chanser. Istället kvitterade Ö-vik i 5-mot-5 genom mål av Anton Byström. 2-2 stod sig perioden ut.

I tredje perioden började krafterna ta slut för Teg och med 7 minuter kvar av perioden tog Ö-vik ledningen med 2-3. I sista minuterna utökar de till 2-4 och 2-5, varav ett mål i tom målbur.

2-5 slutresultat alltså, inte vad vi hoppades på men med tanke på omständigheterna är ändå kampviljan och kämpaglöden något att glädjas åt. Nya tag nästa match borta mot Kovland onsdag 7/1.