Inför Kovland – Teg

Onsdagsmatch för Tegs Sportklubb, när laget tar bussen till Ånäshallen, för match i Vårserien mot Kovlands IshF. Två raka segrar har Kovland i ryggen, mot en seger och en förlust senast för Umeå-laget.

Tegs fick se sig besegrad (2-5) hemma i den senaste matchen mot Örnsköldsvik. Men det var en poängstöld för Teg, som skulle haft med sig minst en poäng, och kanske alla tre i den matchen. Men det blev noll poäng den matchen, och det gäller bara att ta nya tag på onsdag, när laget tar sig an Kovland. Lag har var sin vinst i grundserien, där Kovland vann hemma med 3-0, och Teg vann på straffar i T3 center, där Johan Grönberg var straffvinnaren för Teg.

Teg kommer som sagt från en hemmaförlust, och onsdagens motståndare tog en fin skalp i Kiruna, där laget vann med 3-1. Viktig match för båda lagen, som har chans på en playoff plats.

Teg som hade en radda spelare borta i den senaste matchen, kommer att får tillbaka några spelare mot Kovland. Framför allt så kommer laget att få tillbaka backen Jesper Ericson, som gör sin första match för säsongen, efter en långdragen skada. Teg kommer att starta med Jimmy Lundberg i kassen. 

Nyhetsarkiv