Inför Teg – Kiruna

Teg gästas av Kiruna IF på söndag i T3 Center klockan 16.00. Det är två lag som slåss om en playoff plats i söndagens drabbning. Vem vinner den drabbningen?

Teg kommer från en 1-2 förlust borta mot Kovland i onsdagskväll. Laget var allt annat än på topp den drabbningen, och hade nära på hela andra perioden i powerplay. De gjorde förvisso ett mål i den disciplinen, men för att vinna jämna kamper, ska man nog vara mera skärpt i dessa tillfällen. Nåja, laget har nu chansen att revanschera sig på söndag mot Kiruna, som även de hemma fick se sig besegrad (1-3) av just Kovland.

Och om Teg nu ska ge sig chansen att hänga på playoff spel, så krävs nog en seger i söndagens match. Laget har fyra poäng upp till Kiruna på playoff plats, där dock Teg har en match mindre spelad. Man har även Kovland före sig i tabellen, där Kovland har samma poäng som söndagens motståndare.

Teg har i de två senaste matcherna lånat in två juniorer från Björklöven, som inte kommer till spel med Teg i matchen mot Kiruna. Det har florerat en hel del sjukdomar och skador i laget, och hur laget kommer att se ut på söndag, blir klart efter söndagens värmning på morgonen.

Biljettinformation

Biljettinfo här! Varmt välkomna till T3 Center.

Aktuell Omgång

2015-01-11 16:00 Sollefteå HK – SK Lejon
2015-01-11 16:00 Vännäs HC – Kovlands IshF
2015-01-11 16:00 Tegs SK – Kiruna IF

Nyhetsarkiv