Sollefteå kommer på besök

Teg gästas av Sollefteå HK idag i T3 Center. Sollefteå kommer med reslige och KHL meriterade Jaroslavl Sarsok, som i de tre inledande matcherna för Sollefteå gjort tre mål.

Teg kommer från en storvinst i Skellefteå mot SK Lejon, där segern blev hela 8-3 till Umeå-laget. Teg hade mäktat med 11 mål på de fyra inledande omgångarna, och nu blev det islossning och hela åtta mål för tegslaget i lejon matchen. Jens Ledin hade 2+2 och Zakarias Granlund stod för tre kassar.

Femte placerad Sollefteå åkte på en förlust senast hemma mot Örnsköldsvik med klara 2-7, och kommer till T3 Center för att revanschera sig efter poängtappet. Sollefteå har förstärkt laget med tjecken Jaroslav Sarsok, som gjort sju matcher i Lev Poprad i KHL. Sarsok är en storväxt herre med näsa för mål, som Teg måste hålla ett öga på i söndagens match. 

Sollefteå och Teg har möts två gånger i grundserien, där Teg har gått segrande ur båda matcherna. Hemma med klara 5-1, och borta med 6-4, efter en 4-0 ledning efter den första perioden. Ny match, där de senaste vinsterna är historia, och där Teg måste vara alert, för att kamma hem tre poäng. 

Viktiga poäng står på spel för Teg, som om man kan ta fram det spel man hade i den senaste matchen, kan hämta hem tre välbehövliga poäng.

Man har fortfarande några spelare på skadelistan till matchen på söndag. Men man kommer förmodligen till spel med sex backar och fyra kedjor. Vem som vaktar kassen kommer att beslutas efter söndagens morgonvärmning.

Biljettinformation

Varmt välkomna till T3 Center. Nedsläpp 16:00, se biljettinformation här!

Aktuell Omgång

2015-01-18 16:00 Tegs SK – Sollefteå HK
2015-01-18 16:00 Örnsköldsvik HF – Kiruna IF

Nyhetsarkiv