Inför dagens derby!

Tegs SK går in i andra halvan av serien på söndag i T3 Center, när laget tar sig an Vännäs HC. Derby väntar i T3 Center, där det förväntas kamp och strid av båda lagen.

Teg kommer från två raka segrar, och med 13 gjorda mål på dessa matcher. Man har verkligen fått fart på målproduktionen, som tidigare var ett problem för laget. Har laget hittat formen, eller är det en tillfällighet att laget fått fart på både spel och målproduktion?

Laget har fått tillbaka en hel del spelare som varit skadad eller haft sjukdomar, som kan vara en av orsakerna att laget vaknat till på slutet. Nu väntar Vännäs HC på söndag, som på de sex inledande matcherna inte tagit en enda seger. Det har trillat in en poäng för laget, men det har hackat betänkligt för Vännäs i Vårserien. Laget är just nu sist i tabellen, och är verkligen indragen i bottenstriden, där sista laget kommer att få kvala för att hänga kvar i Hockeyettan. 

Så Teg kommer att möta ett hungrigt och desperat Vännäs på söndag, där Vännäs nog är ute efter sin första seger i Vårserien. Teg vann den första matchen i serien borta mot Vännäs med 4-1, där Teg gjorde en riktigt bra match. Nu är det derby, och det kan givetvis hända det oväntade. Men Teg har formen, och Vännäs har hungern.

Teg har fortfarande spelare på skade- och sjuklistan, och kommer att få besked på några av spelarna under söndagens värmning. Joakim Törnqvist, som varit borta från spel sen i slutet av oktober på grund av skada, har tränat i veckan som gått, men kommer dock inte till spel mot Vännäs. Vem som vaktar kassen på söndag bestäms efter söndagsvärmningen.

Biljettinformation

All info om biljetter här!

Aktuell Omgång

2015-01-25 16:00 Tegs SK – Vännäs HC
2015-01-25 16:00 Sollefteå HK – Kiruna IF

Nyhetsarkiv