Förlust mot Örnsköldsvik

Teg räckte inte riktigt till borta mot Örnsköldsvik och föll med 3-0.

Serieledande Örnsköldsvik visade sig vara numret för stora för Teg denna afton.

”Ö-vik” började bäst och kunde i den åttonde minuten ta ledningen med 1-0. 1-0 stod sig även resten av perioden, trots ett försök i 5-mot-3 för Teg som inte lyckades få in pucken.

I andra periodens inledning drar Teg på sig en utvisning och Örnsköldsvik är inte sena att straffa Teg för det. 2-0 i numerärt överläge med tre minuter spelade av den andra perioden. Precis som i första perioden får Teg chanser att spela powerplay, men det är en spelform man haft svårt med under hela säsongen, och så även idag. Ingen utdelning alltså och fortfarande 2-0 till Ö-vik.

I sista perioden kommer Teg ut med höga ambitioner och får återigen två tidiga försök i numerärt överläge i hopp om att kunna reducera, men inte heller denna gång går pucken in i mål för Teg. Örnsköldsvik kan punktera genom 3-0 i öppen målbur med 37 sekunder kvar att spela.

Tegs nästa match är på Onsdag 4/2 hemma mot Kovland!

Slutresultat Örnsköldsvik – Teg ;3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

Skottstatistik ; 27-18