Inför Sollefteå – Teg

Tegs SK tar bussen på söndag för sista gången denna säsong, när laget åker till Niphallen för match mot Sollefteå HK. En avslutningsmatch, som inte har någon betydelse för tabellplaceringen. Men äran och prestigen står på spel!

Det är sista omgången i Hockeyettas vårserie, och det är ingen större dramatik som väntar i matchen mellan Sollefteå och Teg. Matchens betydelse är endast av typen ära och stolthet. Och Teg har nu chansen att revanschera sig från debaclet (0-3) hemma mot SK Lejon i torsdags.

Lagen har drabbat samman tre gånger denna säsong, och det är Teg som gått segrande ur alla tre matcher, och med en total målskillnad som är klara 16-5! Så utifrån tidigare mörten så bör Teg vara klara favoriter, men matchens betydelse och Tegs skral form, så kan Sollefteå mycket väl ta hem alla tre poäng på söndag.

Teg kommer förmodligen att starta med samma lag som den i torsdag, och man kommer troligen att starta med Lövenlånet Jesper Gustafsson i kassen. Det finns några frågetecken för spelare som drog på sig skador i den senaste matchen.

Aktuell Omgång

2015-02-15 16:00 SK Lejon – Kovlands IshF
2015-02-15 16:00 Sollefteå HK – Tegs SK
2015-02-15 16:00 Kiruna IF – Örnsköldsvik HF

Nyhetsarkiv