Vinst i säsongens sista match!

Teg åkte ner till Sollefteå för att spela säsongens sista tävlingsmatch och ryckte upp sig ordentligt från förra matchen. 3-0-vinst blev slutresultatet.

Teg kunde bärga en seger i säsongens sista tävlingsmatch. Efter att ha stått för en blek insats senast tog sig hela laget i kragen och gjorde en bra match som Teg kontrollerade från start till slut.

Tegs första mål för matchen gjordes av Johan Palm efter ett skott från rödlinjen som kunde finna sin väg under armen på Sollefteås målvakt. Målet kom sex minuter in i första perioden och det betydde 0-1. Sollefteå kunde aldrig hämta igen ledningen, utan Teg utökade till både 0-2 och 0-3 i den andra perioden, vilket också blev slutresultatet.

Att Teg kliver ut och spelar bra ishockey i en match som rent poäng- och placeringsmässigt inte har någon betydelse är riktigt kul. Idag representerade de klubben på bästa sätt i form av lagmoral och kämpaglöd. Även en liten applåd till juniormålvakten Jesper Gustafsson som får hålla sin första division 1-nolla. Grattis Jesper!

Slutresultat Sollefteå – Teg ; 0-3 (0-1, 0-2, 0-0)