Åter seger mot Örnsköldsvik

Teg tog åter en seger mot Örnsköldsvik, i returen i Skyttishallen. Det blev en målrik match, där Teg vann med 7-5, efter hattrick av Daniel Palmebjörk (bilden).

Teg rivstartade i Skyttishallen, med att göra 1-0 rean efter 11 sekunder, när Zebastian Possler stod för målet. Teg ägde perioden och kunde gå till pausvila med en 4-2 ledning.

Mittenperioden var inte den bästa för Teg, utan det var en hel del som inte stämde för Umeå-laget i mittenperioden som slutade 2-2, och en 6-4 ledning till Teg inför period treÄven tredje perioden slutade kryss, med ett mål för vardera lagen. Slutresultatet blev 7-5 till Teg, och åter en målrik match av Umeå-laget, som nu på tre matcher nätat 17 gånger.

Daniel Palmebjörk gör tre mål, och är även bra förutom målen. Marcus Eklund stod för två mål denna match, och har nu fyra mål på lika många matcher. En blivande målkung, kanske?

I övrigt gör laget två bra perioder, där mellanperioden inte får riktigt godkänt. Ny match på tisdag, när laget åker till Skellefteå, och möte mot SK Lejon.

Matchresultat: 5-7 (2-4, 2-2, 1-1)

Målgörare Teg: Daniel Palmebjörk 3, Marcus Eklund 2, Zebastian Possler, Joakim Nilsson

Skott: 35-26

Domare: Thomas Öberg, Själevad