82 sekunder, och segern var klar!

Det skulle bara behövas en minut och 22 sekunder för Teg, att bärga hem tre poäng borta mot AIK Härnösand. Teg gick från 2-0 till 5-0 på dessa sekunder, och segern var ett faktum. Slutresultatet skrevs till 9-1 till Teg. En av två tvåmålsskyttar var Marcus Eklund.

En bra start av första perioden för Teg, som dominerade långa stunder under inledningsperioden. Och när man fick sitt första PP, så kunde man rättvist ta ledningen med 1-0, när Marcus Eklund höll sig framme och nätade för gästerna. Och de skulle bara dröja dryga halvminuten, så kom 2-0 till Teg, när Fredrik Holmberg utökade ledningen för Teg. Skott klart till Teg, och perioden var Tegs period långa stunder.

Teg tog tag i matchen i den andra perioden, och dt var Teg för hela slanten i mittenperioden. Och man skulle vinna mittenperioden med klara 4-0. Och det var i inledningen av perioden som man punkterade matchen, när man på en minut och 22 sekunder stod för tre mål.

Först så var det Marcus Eklund, som gjorde sitt andra mål i matchen, som utökade till 3-0. Därefter var det nyförvärvet från Asplöven, Erik Furberg som satte 4-0. Och Adrian Kastel Dahl ville inte vara sämre, när han utökade ledningen till 5-0. Och som grädde på moset, så kunde Zakarias Granlund i slutet av perioden sätta 6-0 till Teg Tegs period från start till slutet av perioden.

Period tre skulle bli en transportsträcka, och den gav trots allt fyra mål. Det var ett lite sömnigt Teg, som fick se Härnösand reducera i början av perioden. Men laget skärpte sig och innan matchen var slut så hade Teg gjort tre mål i slutperioden. Två i PP av Jens Ledin och ett i slutet av matchen av Markus Lindholm.

En stabil seger, där många fick göra mål, och där målvakten Joakim Andersson fick en bra seriedebut i Tegs tröjan. Alla ska nämnas, och ingen ska glömmas, där Teg gör en stabil insats matchen igenom. Även glädjande att laget gör tre PP-mål i matchen.

Matchresultat: 1-9 (0-2,0-4,1-3)

Målgörare Teg: Marcus Eklund 2, Jens Ledin 2 Fredrik Holmberg, Erik Furberg, Adrian Kastel Dahl, Zakarias Granlund, Markus Lindholm.

Skott: 27-47 (9-18, 7-15,11-14)

Domare: Ludwig Pettersson, Gävle