Äntligen hemmaseger för Teg

Teg tar sig verkligen samman i den tredje perioden

Efter sex bedrövelser, så kom till slut Tegs första seger i T 3 Center. Segern skrevs till 3-2, efter att laget tagit igen en 0-2 underläge. Matchens lirare Joakim Nilsson stod för ett mål och en assist i matchen.

 Teg hade sex raka förlust i sin egen hemma rink inför kvällens möte mot Brunflo. Och det såg inte så bra ut för laget efter två perioder, när man hade ett 0-2 underläge.

Men trots att man hade chansen i läget 0-1, att kvittera i fem mot tre, där man radade upp chans på chans. Istället så kommer 0-2, när den utvisade Brunflo spelaren kommer direkt från båset, och sätter det ödesdigra målet för Teg.

Teg hade 0-2 inför den tredje perioden, och det var inte mycket som tydde på att laget skulle vända underläget. Men man tog sig samman, och kunde reducera och kvittera genom Joakim Nilsson Zebastian Possler, där båda målen kom i powerplay. Teg fick rejält med luft under vingarna av målen, och av bara farten så kunde Gustav Jonsson sätta segermålet, när det återstod knappa fyra minuter av matchen.

Brunflo plocka målvakten i slutet av matchen, men man kom inte närmare, Matchen till en 3-2 seger för Teg, som verkligen behövde denna seger. Klart surt för Brunflo att tappa sin ledning, och noll poäng för laget.

Teg gör ingen stormatch i T3 Center, men man tar sig verkligen samman i den tredje perioden, där laget var klart överlägsen, och vinner densamma med 3-0. I och med segern, så var det en hel del ok som föll från Tegsspelarna axlar. Joakim Andersson i Tegskassen gör en riktigt bra match. Bland backarna så är det Mathias Nilsson som sticker ut, tillsammans med forwardsduon Joakim Nilsson och Zebastian Possler.

Nästa match för Teg, är hemma mot Sollefteå på tisdag i T3 center klockan 19.00.

Matchresultat: 3-2 (0-0, 2-0,3-0)

Målgörare Teg: Joakim Nilsson, Gustav Jonsson, Zebastian Possler

Skott: 34-22 (6-8, 16-7, 12-7)

Domare: Joakim Bodén, Umeå

 

Nyhetsarkiv