Surt sa räven, när Teg gick lottlös

Som helhet så är det laget som ska ha beröm!

Teg fick inget med sig i matchen hemma mot Kalix, trots att laget gör en riktigt bra match. Oflytet och motlutet grinar laget i ansiktet just nu, och det var det som var typiskt i denna match. Adrian Kastel-Dahl stod för ett av Tegs målen.

Teg startade matchen riktigt bra, och det ingen tvekan om vilket lag som ville vinna denna match. Teg hade det mesta i inledningsperioden, och fick bara med sig 1-1 efter den första perioden. Adrian Kastel-Dahl kämpa in 1-0 till Teg i inledningen av perioden, och Kalix kunde kvittera i spel fyra mot fem i slutet av perioden.

Samma matchbild skulle det vara i mittenperioden, där Teg var det ledande laget och man väntade bara på att laget skulle lirka in ledningsmålet. Men istället kom det ett mål för gästerna, som slumpvis fick gå ifrån till 2-1, som skulle vara enda målet i perioden.

Teg startade tredje perioden med ett mål upp och var på jakt för en kvittering. Och den kom ganska snart i inledningen av perioden, när Markus Lindholm fick på en riktig fullträff, som gav 2-2 till Teg, och mer än rättvist i det skede av matchen. Teg fick ännu mera energi av målet, och det var klart fördel för Teg i matchen. Men utdelningen för Teg uteblev, trots en massa chanser för laget. När Kalix fick chansen i PP i slutet av match, så kunde man sätta 3-2, som blev avgörande målet, och alla tre poäng till Kalix. Att de sedan satte ännu ett mål, tre sekunder innan hesa Fredrik, är av mindre betydelse.

Teg fick lämna isen utan poäng, och det var ett slokörat Teg, som efter en riktigt bra insats av laget, inte fick med sig nada i denna tillställning. Som helhet så är det laget som ska ha beröm, trots att det blev noll poäng i kolumnen för Teg, så gör många en riktigt bra krigar insats.

Matchresultat: 2-4 (1-1, 0-1, 1-2)

Målgörare Teg: Adrian Kastel-Dahl, Markus Lindholm

Skott: 28-26 (9-8, 5-9, 14-9)

Domare: Jonas Tossman, Lycksele