Ny uppgift för Tegs SK i Klanghallen

Teg väntar fortfarande på sin första seger i Vårserien

Tegs SK ska försöka ta sin första seger i Hockeyettan Vår, efter två raka förluster, när laget på söndag åker till Klanghallen för möte mot Brunflo IK. Tar Teg chansen?

 Teg väntar fortfarande på sin första seger i Vårserien, efter bortaförlust mot Örnsköldsvik, och senast hemma dito mot Vännäs. Söndagens motståndare har en match i vårserien, och i den matchen vann man med 4-2 hemma mot Kovland.

Teg hade matchen under kontroll fram till slutet av den andra perioden mot Vännäs, där en dubbelutvisning blev förödande för laget, som efter mål av Vännäs i fem mot tre, så tappade Teg mycket av sitt spel och förlust var ett faktum.

Nu väntar ny chans för de röda, när man ska möta Brunflo på söndag. Och kan man bara se till att inte hamna i fel bås allt för mycket, så finns en klar chans till en trepoängare. Lagen har möts två gånger under hösten, och Tegs har gått segrande ur båda matcherna.

Teg får tillbaka två spelare till söndagens match. Det är Marcus Malmsten och Marcus Eklund. Även backen Mathias Nilsson som klev av den senaste matchen, kommer till spel. Man får klara sig utan skadade duon Eddie Jinglöv, Joakim Törnqvist och Adam Berglin som ligger nedbäddad.

Aktuell Omgångar:

2016-01-03 16:00

Sollefteå HK  –  AIK-Hockey Härnösand

Niphallen

2016-01-03 16:00

Brunflo IK  –  Tegs SK

Klanghallen

2016-01-03 16:00

Vännäs HC  –  Örnsköldsvik HF

Vännäs Ishall

2016-01-03 16:00

Kovlands IshF  –  SK Lejon

Ånäshallen

 

Nyhetsarkiv