Fjärde raka segern för Teg

Stoseger för Teg

Teg hade inga större besvär att vinna söndagens match mot AIK Härnösand, där segersiffrorna skrevs till 7-3. Fjärde raka segern för Tegs laget, och det blev två mål i matchen för Andreas Jönsson i söndagens match.

Teg kom till match mot Härnösand i T3 Center, och man gjorde det för att ta sin fjärde raka seger. Och man hade inga större besvär att vinna söndagens match och ta sin fjärde raka vinst. Det var efter två perioder 6-1 till hemmalaget och match var mer eller mindre klar för en Tegs seger.

Teg somnade in i den tredje perioden, och Härnösand fick vinna densamma med 2-1 i en rätt så sömnig period. Med det var framförallt i den andra perioden som hemmalaget grundlade sin seger, och som man vann med 4-1, efter en total dominans av hemmalaget, som kunde ha gjort betydligt fler mål i mitten perioden. Nu stannade det med fyra mål av hemmalaget, som Härnösand ska tacka sin målvakt för.

Teg hade sex målskyttar i matchen, där pigge Andreas Jönsson stod för två av målen. Pigg i Teg var kedjan med Daniel Palmebjörk, Adrian Kastel-Dahl och nämnde Jönsson. Beröm även till backarna Jens Ledin och Kim Sehlstedt. Den som slet hårt i matchen och jobbade fram många chanser var Tegs veteranen Zakarias Granlund.

Nästa match för Teg, är SK Lejon hemma på onsdag i T3 Center.

Matchresultat: 7 – 3 (2-0, 4-1, 1-2)

Målgörare Teg: Andreas Jönsson 2, Joakim Törnqvist, Adrian Kastel-Dahl, Gustav Jonsson, Jens Ledin, Markus Lindholm

Skott: 45-20 (10-6, 20-4, 15-10)

Domare: Jonas Tossman, Lycksele