Nordstrand klar!

André Nordstrand som anslöt till Teg från Väsby IK i januari under förra säsongen har valt att förlänga. André stod för 9 mål och 11 assist på 17 matcher.

Du väljer att förlänga för ännu en säsong, vad är det som driver dig att fortsätta?

Jag trivdes väldigt bra i klubben förra säsongen och med den kapaciteten som vi hade på laget och att tog oss så långt gjorde mycket. Den resan vill jag göra igen och jag tror att det kan bli ännu bättre den här säsongen. Det var det som fick mig att skriva på för ytterligare ett år. 

Vad kommer du bidra med säsongen som kommer?

Jag kommer att försöka bidra både offensivt och defensivt men mestadels glädje i omklädningsrummet hoppas jag på. Alltid go och glad.

Kontraktet är skrivet på 1 år.

Målvakter

Backar
Kim Sehlstedt

Forwards
André Nordstrand

Nyhetsarkiv