Nästa nyförvärv klart!

Nästa spelare in i laget är ingen mindre än målvakten Oliver Tornerefelt. Oliver tillbringade ungdomsåren i Tyringe och gick därefter till Kristianstad där han även fick göra debuten i hockeyallsvenskan. Föregående säsong stod han 17 matcher för Hudiksvall HC med en räddningsprocent på 89,6%.

Vad var det som fick dig att välja Teg?
Teg är en förening som vill framåt precis som jag vill, och det verkar som att det är något bra på gång uppe i Umeå. Sen har jag haft väldigt bra snack med målvaktstränaren om hur vi ska jobba och det var något som lockade mig.

Vad är du för typ av målvakt?
Jag är en ganska mobil målvakt som gillar att vara aktiv med kroppen och inte bara spela blockande.

Sportchef David Muzito Bagenda om Oliver Tornerefelt:
Oliver är en ung, rörlig och lovande målvakt. Han är träningsvillig och har goda egenskaper både på och utanför isen. Han har alla förutsättningar att vara en toppmålvakt i division 1 men också högre upp i seriesystemet. 

Vi hälsar Oliver varmt välkommen till Umeå och Tegs SK!

Kontraktet är skrivet över kommande säsong.

Målvakter
Oliver Tornerefelt

Backar
Kim Sehlstedt
Martin Liljekvist
Alexander Andersson
Nils Karlsson
William Mann
Isak Ahrling

Forwards
André Nordstrand
Ludwig Wistén
Tim Friberg
Alexander Pettersson

Simon Rodling
Oscar Frestadius

Nyhetsarkiv