Tegs SK Hockey ungdom söker en extra föreningsmedarbetare

TSK är en hockeyförening som tredubblat sitt medlemsantal de senaste sju åren. Vi har nu över 300 aktiva barn och ungdomar i åldrarna 5-19 år. Vår tillväxt beror på en inkluderande strategi och ett motto som lyder ”så många som möjligt ska spela hockey, så länge som möjligt”
 
Vi behöver nu anställa dig som har ett hjärta som bultar extra för, idrott, barn och ungdomar. Ett extraplus är om du har någon erfarenhet av hockey. Vi hoppas att du ser en långsiktighet i att arbeta med föreningar och idrott. Särskilt söker vi dig som nu studerar och ser detta som en möjlighet till att få erfarenheter och ett breddat nätverk.
 
Vi ser flexibelt på din arbetstid, och kan alltså komma att anställa en eller flera personer. Primär arbetsuppgift är att stötta ledarna för der allra yngsta grupperna i vår hockeyskola. Detta innebär då också praktiskt arbete runt isen och detta sker mestadels på helgerna. Annars har vi även uppdrag inom en rad projekt som då berör frågor som, breddidrott, inkludering, regionalt samarbete.
 
Vi ser framför oss en person som är flexibel och ändå strukturerad. Viktigt är också en social förmåga som ger möjlighet till god kommunikation med allt i från hockeynördar till barn och gemene man/kvinna.
 
Vi anställer löpande och så fort vi hittar rätt person-er. Lön i enlighet med överenskommelse. Föreningen har också kollektivavtal
 
Vid frågor kontakta; Fritz Sprung – ordförande på mail eller 070-6952205

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv