Fortsättningsserie och krav på vaccinpass

Efter en jämn tabell där fem lag slogs om de tre sista platserna i allettan blev det klart att Teg spelar i fortsättningsserien efter en tung förlust i Östersund.

Vi vill även passa på att tacka William Mann och Martin Liljekvist för deras tid i klubben. Vi önskar de stort lycka till i framtiden!

Vi startar fortsättningsserien med 4 matcher på hemmaplan.

Lördagen den 11/12 Tegs SK-Enköpings SK, matchstart 16:00

Söndagen den 12/12 Tegs SK- Kiruna IF, matchstart 15:00

Lördagen den 18/12 Tegs SK- Wings HC, matchstart 16:00

Söndagen den 19/12 Tegs SK- Vallentuna HF, matchstart 16:00

Vacinationspass
I enlighet med de nya restriktionerna från regeringen och Folkhälsomyndigheten så kommer det att krävas ett vaccinationsbevis tillsammans med godkänd ID-handling för att gå på Tegs SKs hemmamatcher. 

Vaccinationsbevis krävs för alla personer som är 18 år eller äldre. Personer under 18 år måste kunna visa upp giltig ID-handling för att styrka sin ålder vid inträde. 

Undantaget är personer som av medicinska skäl inte har kunnat ta vaccinet och som med läkarintyg och ID-handling kan styrka detta. 

Kontrollen av vaccinationsbevisen kommer skötas utanför arenan. 

Det går bra att visa upp digitalt bevis via sin telefon eller att ta med en utskrift på papper. Det är viktigt att din ID handling är giltig där namn överensstämmer med vaccinationsbeviset. 

Hur hämtar jag mitt vaccinationsbevis?

Endast EU:s digitala Covid-19 bevis är godkänt och finns att hämta digitalt på https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/ med hjälp av E-legitimation. 

Om du inte har e-legitimation behöver du skicka in en blankett för att få ett fysiskt vaccinationsbevis via posten. Blanketten finns på www.ehalsomyndigheten.se

För att kunna få ut ett vaccinationsbevis behöver du ha tagit minst två sprutor samt gått minst två veckor från att du tog den andra sprutan.

Det är viktigt att vi hjälps åt för att kunna genomföra detta, det innebär att det inte är okej för någon att använda någon annan entré än den som är tilltänkt. 

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv