Ludwig Wistén klar för en fortsättning!

Ludwig Wistén är klar för en fortsättning i Tegs SK. Ludwig kom till föreningen inför säsongen och har varit en viktig spelare under säsongen och stått för 14+17 poäng hittills. 

Victor Wallson, huvudtränare kommenterar förlängningen:

Vi är glada att Ludde fortsätter hos oss. Han tillför offensiv spets, ett hårt jobb och en härlig energi både på och utanför isen. Ludde kommer vara en tongivande spelare för oss de kommande två säsongerna.

Ludwig Wistén:

Jag har fått en riktig skjuts i min glädje till ishockeyn igen. Teg har en väldigt kunnig sportslig ledning och deras sätt att jobba gynnar min utveckling där de jobbar både med grupp men också individen. Att göra denna förlängning är ett steg i rätt riktning mot min målsättning att spela högre upp i seriesystemet så småningom. 

Kontraktet är skrivet över säsongen 2023/2024.

Målvakter –
Backar – 

Forwards
Simon Rodling
Ludwig Wistén

Nyhetsarkiv