Tornerefelt är klar för en förlängning!

Oliver Tornerefelt som kom till Teg inför förra säsongen har valt att skriva på för ytterligare än säsong. 

Hur känns det att bli kvar i Teg och Umeå?
Det känns väldigt bra att stanna ett år till i föreningen och i staden, trivdes väldigt bra i båda. Kände även att jag fick en bra utveckling förra säsongen vilket gjorde valet enkelt att fortsätta uppe i Umeå.

Du fick vara med om en hel del förra säsongen, hur skulle du summera din säsong?
Min säsong startade väldigt tråkigt med ett skott på handleden som resulterade i några veckors gips och rehab och en missad grundserie. När jag väl kom tillbaks så hittade jag mitt spel ganska snabbt och tyckte jag fick ut mer och mer av mitt spel ju längre säsongen gick.

Vad har du för förväntningar på dig själv och laget för 22/23?
Mina förväntningar inför nästa säsong är att vi som grupp ska hitta ett sätt att utvecklas tillsammans och på så sätt bli otroligt svåra att möta, något som ska ge oss en lång säsong. För egen del vill jag ta en stor roll och hjälpa laget och sprida ett lugn bakifrån.

Hur laddar du batterierna på bästa sätt inför det som komma skall?
Jag är hemma i Skåne och träffar vänner och familj. Kommer spendera sommaren med mycket träning och golf. Blir även en liten resa till Kroatien för att ladda upp batterierna innan flyget går tillbaks upp till Umeå.

Truppen 2022/2023

Målvakter 
Oliver Tornerefelt

Backar 
Kim Sehlstedt
Martin Liljekvist

Forwards
Simon Rodling
Ludwig Wistén
Johannes Rahm
André Nordstrand
Tobias Holmberg

Nyhetsarkiv