ÅRETS ANDRA NYFÖRVÄRV

William Magnusson vänder hem till moderklubben som årets andra nyförvärv. Föregående säsong spelade William för norska Nidaros hockey där han stod för 55 poäng (25+30) på 32 matcher. Juniortiden spenderade han i Björklöven innan flyttlasset gick mot Växjö. I Hockeyettan har han representerat bland annat Köping HC och Vännäs HC.

Tillbaka i Umeå och moderklubben, hur känns det att representera Teg igen? 

Det känns skönt att vara på hemmaplan, har alltid gillat Umeå och blivit allt mer hemmakär med åren. Har fina minnen från tiden i Teg så det känns väldigt kul att vara tillbaka där allt började. 

Vad har du förväntningar på nästa säsong? 

Det känns som att vi har ett riktigt bra lag inför säsongen och har goda chanser, så allettan är självklart ett mål som det känns som att vi kan uppnå. Och såklart att vi ska ha kul på vägen dit. 

Som spelare, vad hoppas du kunna bidra med till laget? 

Jag hoppas på att få fortsätta denna säsong som i slutet av förra och kunna bidra med ett bra offensivt spel och förhoppningsvis lite poäng. Men också med ett gott humör och bra stämning utanför isen. 

Hur laddar du upp inför sommaren innan allting drar igång? 

Gymträningen är i full gång och det blir även en del löpning. Utöver det så ska jag försöka vila upp mig och förhoppningsvis få spendera några dagar på stranden eller kanske åka utomlands en sväng.

Varmt välkommen tillbaka till Tegs SK!

Truppen 2022/2023

Målvakter 
Oliver Tornerefelt

Backar 
Kim Sehlstedt
Martin Liljekvist

Forwards
Simon Rodling
Ludwig Wistén
Johannes Rahm
André Nordstrand
Tobias Holmberg
William Magnusson

 

Nyhetsarkiv