Andersson klar för en förlängning!

Alexander Andersson som kom till Teg inför föregående säsong har skrivit på för ytterligare än säsong. På 32 matcher stod han för 18 poäng (3+15).

Hur ser du på förra säsongen för lagets och egen del?
Summerar man föregående säsong så var vi som lag lite upp och ner, i vissa perioder hade vi en väldigt tydlig röd tråd och spelade bra men utfallet kunde ändå bli poängtapp. Framförallt i första skedet av säsongen. Sedan växte vi in mer som lag och fick med oss poäng i varje match en större period. I det lilla playoff vi fick vara med i kändes det bra men tyvärr kunde vi inte knyta ihop säcken riktigt mot Wings så jag tror alla känner besvikelse och revanschlust när man tittar tillbaka på säsongen. För egen del kändes det bra men såklart finns det även där mer att hämta.

Vad kan vi förvänta oss av dig och laget nästa säsong?
Just nu känns det som Walle har gjort ett riktigt bra jobb med spännande lagbygge. Jag tycker vi ska ha höga förväntningar, framförallt får vi börja med att ta oss till allettan och sedan diskutera nästa hållplats.
För egen del vill jag bidra över hela banan, hjälpa laget att vinna matcher och skratta.

Vad fick dig att förlänga kontraktet med Teg?
Jag trivs bra med allt från spelare, ledare och på utsidan mår jag väldigt bra här i Umeå. Det finns bra förutsättningarom man vill utvecklas här och som jag nämnde tidigare har Walle pusslat ihop bygget väldigt bra. Att det dessutom finns en revanschlust i gruppen redan från början känns väldigt bra med.

Hur förbereder du dig själv på bästa sätt inför säsongen 22/23? 
Förutom träning så föredrar jag att vara med mina nära o kära. Det blir en mix mellan Umeå och Stockholm och en liten vända till Spanien där jag ska använda solskyddsfaktor 50.
 

Truppen 2022/2023

Målvakter 
Oliver Tornerefelt

Backar 
Kim Sehlstedt
Martin Liljekvist
Alexander Andersson

Forwards
Simon Rodling
Ludwig Wistén
Johannes Rahm
André Nordstrand
Tobias Holmberg
William Magnusson

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv