Nytt nyförvärv!

Oskar Håkansson blir årets tredje nyförvärv och kommer närmast från Örnsköldsvik där han på 33 matcher stod för 32 poäng (11+21). Oskar som är född 2001 är fostrad i Modos ungdomsverksamhet  och Tegs SK blir hans andra klubb i hockeyettan. 

Hur känns det att flytta upp till Umeå och spela för Tegs SK?
Det blir min första flytt så jag är väldigt taggad på att testa något nytt. Jag har varit i Umeå en hel del och det är en stad jag tycker mycket om. Det känns väldigt inspirerande och roligt att få flytta till Umeå och spela för teg kommande säsong. 

Vad ser du mest fram emot med nästa säsong?
Att få dra igång allt med träningar/matcher och bli ett vinnande lag.

Personligen, vad hoppas du kunna bidra med? 
Jag vill kunna bidra med ett bra offensivt spel och hårt jobb över hela banan.

Hur ser dina sommarplaner ut innan du ansluter i augusti?
Den kommer tillbringas mesta dels i övik där jag bor just nu med jobb å träning . Sen under semestern så blir det nog nån roadtrip ner till Stockholm och möjligtvis en utlandsresa. Annars hoppas jag på bra väder , få några dagar på stranden och ha det allmänt gött.

Truppen 2022/2023

Målvakter 
Oliver Tornerefelt

Backar 
Kim Sehlstedt
Martin Liljekvist
Alexander Andersson

Forwards
Simon Rodling
Ludwig Wistén
Johannes Rahm
André Nordstrand
Tobias Holmberg
William Magnusson

Oskar Håkansson

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv